El Pescado de verste visgroothandel van Nederland

Het begon in 2006 met een viswinkel in Amsterdam. Om zich te onderscheiden op de Amsterdamse vismarkt werd er gezocht naar de allerbeste kwaliteit voor de meest voordelige prijs. Dat bracht de reis al snel over de grens naar Parijs, naar de Marché de Rungis, de op één na grootste versmarkt van Europa. De beste in- en uitheemse vissoorten van de hoogst mogelijke kwaliteit werden daar ingekocht om in de viswinkel te verkopen. Door zelf voor het gekoelde transport te zorgen, bleef de prijs laag en nam het culinaire visassortiment toe. Van ‘gewone’ Nieuwe Haring tot aan een grote verscheidenheid aan biologische vis en van de lekkerste oester tot aan de meest exotische vissoorten, zoals rode Schorpioenvis en gele Groupier, het belandde allemaal in de vitrines van El Pescado.

Van visboer naar visexpert

Nadat El Pescado in 2008 in de spotlight kwam door het televisieprogramma Klootwijk aan Zee, volgden de ontwikkelingen zich in razend tempo op. De toenemende bekendheid zorgde ervoor dat de vraag het aanbod bleef overtreffen. Naast particulieren kregen ook andere visleveranciers, viswinkels en horecagelegenheid interesse in het aanbod. Er werd dichterbij de bron ingekocht en naast het assortiment werd ook het bedrijf uitgebreid. Van winkel in Amsterdam naar groothandel in Nieuwegein. Vanaf dat moment is groothandel El Pescado een feit. De loods in Nieuwegein wordt dagelijks gevuld tot wel 100 verschillende vissoorten uit nationale en
internationale wateren. Alle zorgvuldig uitgezocht door ervaren visinkopers. Alleen de allerbeste kwaliteit komt terecht bij El Pescado visgroothandel.

El Pescado LEVERT de verste vis door heel Nederland, HAALT de topstukken zelf uit het buitenland, BEZOEKT meerdere keren per week Rungis, BESCHIKT over een uniek assortiment en kan dit snel en overal AFLEVEREN. Waar en wanneer je maar wilt.
Nieuwsgierig geworden naar het verste visassortiment? Neem contact op via telefoonnummer
030-785 40 60 of per e-mail: info@elpescado.nl.

Start typing and press Enter to search