Schaal- en schelpdieren bestellen Utrecht

Wil jij schaal-en schelpdieren bestellen bij een erkend handelaar in Utrecht? Dan moet je zeker bij El Pescado zijn. Wij zijn al jarenlang dé visspecialist in Nederland en leveren bovendien ook in België. Schaal-en schelpdieren behoren dan wel technisch gezien niet tot vissen, maar toch kan je ze uit ons ruime assortiment bestellen.

Ansjovis it
Ansjovis FR
Besugo
Breca (pagel)
Bulots (wulken)
Boga
Barracuda
Bigorneaux (alikruiken)
Calamaris ring
Congeraal
Calamar Cina
Coq Rouge
Coquilles
Clams M. (strandgaper)
Dorade Rose 3/4
Dorade Rose 4/6
Dorade Rose 6/8

Dorade Rose 8/1
Dorade Rose 1/2
Dorade Rose 2+
Doradine
Bonito
Faneca
Garnalen G 80/100
Garnalen EE 40/60
Garnalen S (30/40)
Gamba’s 30/40 rauw
Garnalen BIO 30/40
Garnalen Madagascar
Heek IT
Heek FR
Heek Canada
Horsmakreel SP

Horsmakreel IT
Haai fillet ( Darne de Roquin)
Harder (mullet noir)
Harder (mullet Blanc)
Honds Haai (petite rosette)
Canadese Kreeft (0.5 – 0.6)
Kabeljauw Filet
Kabeljauw Burgers
Kokkels
Krab poten
Mosselen (bouchot)
Mosselen SP
Merou Omaan
Merou Jaune
Makreel
Rode mull filet

Schaal- en schelpdieren bestellen uit een ruim aanbod

Wij zijn een visgroothandel met een breed aanbod. Zo vind je bij ons heel wat verschillende vissoorten, maar ook schaal-en schelpdieren uit nationale en internationale wateren. Bovendien zorgen wij ervoor dat we altijd de meest verse vis in onze winkel aanbieden. We zijn ook een visleverancier voor de horeca onder andere, dus je kan bij ons schaal-en schelpdieren bestellen die wij nadien voor jou kunnen leveren. Dat kan zowel bij je thuis, in een winkel, of in een horecazaak. Wij voorzien ook heel wat restaurants en dergelijke van vis en schaal-en schelpdieren. In het aanbod van schaal-en schelpdieren die je bij ons kan bestellen vind je onder andere Black Tiger gamba’s, coquilles, kokkels, krabpoten, mosselen en nog veel meer.

Kies voor verse vis

We raden aan om je schaal- en schelpdieren tijdig te bereiden, want deze blijven helaas niet zo lang goed als andere vissoorten. Gelukkig hebben wij altijd een vers aanbod en kan je dus altijd bij ons terecht voor de beste kwaliteit. Bestellen van schaal- en schelpdieren doe je eenvoudig door contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch via het nummer 030-785 40 60.

Start typing and press Enter to search