Meest verse aanbod
Meer dan 100 vissoorten
Levering in Nederland en België

Dorade bestellen

Ben jij op zoek naar een goed adres om dorade te bestellen? Dan zit je goed bij El Pescado. Wij zijn dé visspecialisten in Nederland en dat al bijna twee decennia lang. We importeren al onze vis zelf en leveren in heel Nederland en België. Bij ons kan je dorade bestellen, als je een groothandel bent, een restaurant hebt of om thuis zelf heerlijk te bereiden.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Mail ons

Dorade bestellen en heerlijk serveren

Dorade is een halfvette vis die boordevol vitaminen zit zoals B6 en B12, en ook mineralen en omega 3-vetzuren zijn rijkelijk aanwezig. De vis heeft een heerlijke en volle smaak die vergelijkbaar is met deze van een zeebaars. Je kan bij ons dorade bestellen om thuis op de barbecue te leggen, te grillen of simpelweg te bakken. Je kan deze vis op vrijwel elke manier bereiden en er passen heel wat kruiden en sauzen bij. Ook kan je deze dorade bestellen bij onze visgroothandel als jij zelf een winkel hebt, of een restaurant waar je deze heerlijke vis wilt serveren aan je gasten.

Laat je bestelling leveren

We hebben een groothandel, maar daarnaast zijn we ook visleverancier voor de horeca in en rond Utrecht. Dat wil zeggen dat jij dorade en andere soorten vis kan bestellen en eenvoudig kunt laten leveren op een adres naar keuze. Neem snel contact met ons op om jouw bestelling te plaatsen. Verse vis bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Kom langs en bezoek onze groothandel

Start typing and press Enter to search