Meest verse aanbod
Meer dan 100 vissoorten
Levering in Nederland en België

Visleverancier voor de horeca

Als visleverancier voor de horeca in Utrecht kunnen wij jou steeds van de beste vis voorzien. Al bijna twee decennia zijn wij bij El Pescado dé visspecialist in Nederland en we leveren zelfs in België. Bij ons vind je meer dan 100 vissoorten, uit nationale en internationale wateren. Wij streven ernaar om steeds de beste kwaliteit en de beste service te leveren als visleverancier voor de horeca.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Mail ons

Wat kunnen wij als visleverancier voor de horeca voor jou betekenen?

Je kan bij ons terecht als particulier, maar ook als je vis wilt inkopen voor jouw horecazaak of eigen viswinkel. Zo leveren wij ook in zakelijk verband aan restaurants en dergelijke. Daarom kan je bij ons vis aankopen in grote aantallen, zodat jouw horecazaak steeds voorzien is van vis en jij jouw klanten de beste vis kunt voorschotelen. Bij ons vind je enorm veel verschillende soorten vis, en ons aanbod verschilt ook per seizoen. Zo kan jij in jouw horecazaak steeds de beste vis aanbieden, die je gasten op dat moment op hun bord verwachten. Ook is de vis uit ons aanbod zeer geschikt om in heel wat lekkere gerechten te verwerken. De vis die je bij onze visboer vindt, wordt telkens zorgvuldig uitgekozen door ervaren visinkopers. Op die manier garanderen wij de beste kwaliteit en ook telkens de meest verse vis.

Laat je vis door ons leveren

Je kan eenvoudig vis bij ons bestellen in de winkel of online, en als visleverancier bezorgen wij deze bij jouw zaak in de horeca. Wij streven steeds naar de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. Neem een kijkje in ons ruime aanbod en onze vele specials en plaats je bestelling. Neem contact met ons op via het nummer 030-633 89 27 en wij regelen de rest.

Kom langs en bezoek onze groothandel

Start typing and press Enter to search