Meest verse aanbod
Meer dan 100 vissoorten
Levering in Nederland en België

Forel bestellen

Bij onze viswinkel kan je forel bestellen om thuis te bereiden, maar ook om te serveren in je restaurant of zelf te verkopen in jouw eigen winkel. El Pescado is dé visspecialist in Nederland en wij leveren onze koopwaar in heel het land, en in België. Bij ons kan je forel bestellen in grote aantallen, en dat is handig als jij een horecazaak hebt of een eigen handel in vis.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Mail ons

Forel bestellen voor heel wat doeleinden

Forel is een zalmachtige vis met een gematigd vetgehalte en enorm veel onverzadigde vetten. De vis heeft een lekkere, maar vrij neutrale smaak. Dat wil zeggen dat je hem bij heel wat gerechten kan eten en je kan hem bovendien op heel wat manieren bereiden. Zo kan je er gerookte vis van maken, maar je kan hem ook koken, stoven, in de oven bereiden, enzovoort. Je kan in onze visgroothandel zowel een volledige forel bestellen, als een heerlijke visfilet. Bij het bestellen van forel om zelf thuis te bereiden, raden we aan om dit nog de dag zelf of de dag nadien te doen. Als je hem invriest op de dag van de aankoop kan je hem nog enkele maanden bewaren.

Bestel eenvoudig online

Een tot twee keer vis eten is goed voor jouw gezondheid, vanwege de vele vitaminen en mineralen die deze diersoort bevat. Je kan jouw verse vis bestellen bij ons in Utrecht en wij leveren het graag op een adres naar keuze. Combineer je forel met heel wat verschillende sauzen en groenten en maak er een heerlijk gerecht van. Bekijk zeker eens onze specials en wie weet doe je wel inspiratie op. Neem contact met ons op om jouw bestelling te plaatsen, via het nummer 030-633 89 27 of stuur een e-mail naar info@elpescado.nl.

Kom langs en bezoek onze groothandel

Start typing and press Enter to search