Meest verse aanbod
Meer dan 100 vissoorten
Levering in Nederland en België

Vis bestellen Utrecht

Wil jij vis bestellen bij een viswinkel met ervaring in Utrecht? Dan zit je goed bij El Pescado. Al bijna twee decennia zijn wij dé visspecialist van Nederland. Je kan bij ons vis bestellen uit een ruim aanbod van meer dan 100 vissoorten. Deze komen zowel uit nationale- als internationale wateren, dus je kan er zeker van zijn dat wij heel wat variatie aanbieden.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Mail ons

Vis bestellen doe je bij de echte experts

Als jij vis wil bestellen, staan wij voor je klaar in onze visgroothandel. Bij ons heb je een ruime keuze aan verschillende soorten vis. Wil jij bijvoorbeeld dorade bestellen om thuis te bereiden of te serveren in je horecazaak? Dan zit je goed bij ons. In onze winkel kan je vis bestellen om zelf klaar te maken, maar ook om in je eigen winkel te verkopen of in je restaurant te bereiden. Gerookte vis vind je eveneens in ons aanbod, om bijvoorbeeld in sushi te verwerken. Schakel ons in als zakelijk visleverancier om deze vis tot in jouw horecazaak te brengen.

Ontdek onze service

Wij leveren kwaliteit en gaan telkens voor de meest verse vis. Op die manier garanderen wij jou de beste service. Je kan terecht in onze visgroothandel in Utrecht om jouw vis te bestellen, maar je kan dit ook online doen. Neem contact met ons op om je bestelling te plaatsen of voor meer informatie. Dat kan telefonisch op het nummer 030-633 89 27.

Kom langs en bezoek onze groothandel

Start typing and press Enter to search