Meest verse aanbod
Meer dan 100 vissoorten
Levering in Nederland en België

Kingfish bestellen

Kingfish bestellen doe je gemakkelijk in onze uitgebreide viswinkel. Bij El Pescado zijn we al vele jaren dé visspecialist van Nederland. Wij hebben een ruim aanbod van meer dan 100 vissoorten uit nationale- en internationale wateren die we ook in België leveren. Je kan bij ons kingfish bestellen, maar we bieden ook heel wat andere soorten aan.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Mail ons

Kingfish bestellen om te verkopen of bereiden

Kingfish is een Spaanse makreel die qua smaak en textuur vooral lijkt op een mix van zeebaars, tonijn en zwaardvis. Je kan kingfish onder andere bestellen om in sushi te verwerken, want ook rauw is hij heerlijk. Het is een vrij stevige vis die je in veel gerechten kan verwerken en ook wijn is er lekker bij. Welke wijn dat precies is, hangt heel erg af van de wijze waarop je de vis bereidt. Het is een veelzijdige vis die je zowel kan bakken, koken als grillen. Door het bestellen van Kingfish kies je voor een vetarm alternatief voor andere vissen. Hij bevat wel veel eiwitten, maar het vetgehalte van deze vis ligt een stuk lager dan bij andere soorten. Kingfish bestellen kan je zowel doen om thuis te bereiden, maar ook als je zelf een winkel of restaurant hebt, ben je meer dan welkom in onze visgroothandel.

Ontdek de vele mogelijkheden

Je vindt deze vis in onze vishandel zowel in steaks, als in gerookte kant-en-klare porties. Hoe je kingfish bereidt maakt niet uit, maar hou wel altijd goed de kook- of baktijd in de gaten want de vis valt gemakkelijk uit elkaar als je hem te lang kookt. Als visleverancier voor de horeca zijnde kan je bij ons eenvoudig heel wat soorten vis bestellen. Neem contact met ons op voor meer details en wij leveren je vis zo snel mogelijk. Bel ons op het nummer 030-633 89 27.

Kom langs en bezoek onze groothandel

Start typing and press Enter to search