Meest verse aanbod
Meer dan 100 vissoorten
Levering in Nederland en België

Visleverancier zakelijk

Ben jij op zoek naar een visleverancier in zakelijk verband? Dan kan je rekenen op het team van El Pescado. Al bijna twee decennia zijn wij dé visspecialist in Nederland, en leveren we zelfs in België. Of jij nu een visrestaurant hebt, een cateringbedrijf, een sterrenrestaurant of een eigen viswinkel, wij leveren als visleverancier ook in zakelijk verband. Je rekent dus op ons voor al jouw wensen en behoeften op het gebied van vis.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Mail ons

Wat kunnen wij als visleverancier op zakelijk vlak voor jou betekenen?

In onze visgroothandel vind je tot wel 100 verschillende vissoorten die wij als visleverancier in zakelijk verband kunnen leveren aan jouw restaurant of winkel. Deze vissen halen we uit nationale- en internationale wateren en zoeken onze ervaren visinkopers zorgvuldig uit om aan jou te kunnen aanbieden. Wij kiezen steevast voor de allerbeste kwaliteit en dat zie je terug in ons unieke assortiment. Welke vis jij ook wil serveren of aanbieden in je zaak; op ons kan je rekenen als visleverancier met een ruim zakelijk aanbod.

Kies voor kwaliteit

Wij bieden de hoogste kwaliteit aan in onze winkel, en dat tegen de scherpste prijzen. Bovendien streven we er telkens naar om jou de meest verse vis aan te bieden als visleverancier in zakelijk verband. Je kan eenvoudig jouw vis bestellen in Utrecht, en wij leveren deze in jouw zaak. Neem contact met ons op om online jouw bestelling door te geven, via het telefoonnummer 030-633 89 27.

Kom langs en bezoek onze groothandel

Start typing and press Enter to search