Meest verse aanbod
Meer dan 100 vissoorten
Levering in Nederland en België

Black Tiger gamba’s bestellen

Black Tiger gamba’s zijn een van de vele vissoorten die je in onze viswinkel kan bestellen. Bij El Pescado zijn we al vele jaren de visspecialist van Nederland en we leveren zelfs tot in België. Bij ons heb je een ruime keuze uit wel 100 vissoorten die we zowel uit nationale- als internationale wateren halen.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Mail ons

Wat maakt Black Tiger gamba’s bestellen zo speciaal?

Black Tiger gamba’s zijn een populaire garnalensoort. Deze worden vaak geserveerd in de horeca, en aangezien wij een zakelijk visleverancier zijn, zit jij als horecaeigenaar dus goed bij ons. De Black Tiger gamba’s die je bij ons kan bestellen, kenmerken zich door de donkere kleuren en grijze strepen op de staart. De structuur van deze gamba’s is krokant en vast, ideaal voor een bereiding op de grill of barbecue. Bovendien worden de Black Tiger gamba’s gekweekt in grote vijvers waar ze veel ruimte hebben. Dat heeft een positief effect op de smaak, maar dat betekent ook dat ze in kleinere aantallen worden gekweekt en dus iets duurder zijn. Als visgroothandel bieden wij je echter steeds de beste kwaliteit tegen de meest voordelige prijs.

Ontdek onze vissoorten

Je vindt bij ons nog meer exotische vissoorten. Zo kan je bij ons naast Black Tiger gamba’s onder andere ook kingfish bestellen. Wij garanderen steeds de beste kwaliteit en de meest verse vis, zodat jij deze thuis heerlijk kan bereiden of aanbieden in een winkel of restaurant. Neem contact met ons op als je Black Tiger gamba’s online wilt bestellen of als je nog vragen hebt. Bellen kan via het nummer 030-633 89 27.

Kom langs en bezoek onze groothandel

Start typing and press Enter to search